5 захоплюючих серіалів, в яких знялися голлівудські актори українського походження
Категорія
Культура
Дата публікації

5 захоплюючих серіалів, в яких знялися голлівудські актори українського походження

5 захоплюючих серіалів, в яких знялися голлівудські актори українського походження
Джерело:  online.ua

В Голлівуді більше українців, ніж ми думаємо. Навіть якщо не згадувати Мілу Куніс і Ольгу Куриленко, які не визнають своє українське коріння, можна назвати чимало популярних фільмів і серіалів з акторами, пов’язаними з Україною.

Ми розповімо про найкращі 5 серіалів з Кетрін Винник, Девідом Духовни і сестрами Фармігами.

"Вікінги"

Популярний ірландсько-канадський телесеріал режисера Майкла Герста, створений спеціально для телеканалу History. Цей серіал здобув уже 18 телевізійних премій.

В серіалі розповідається про пригоди вікінга, сміливого воїна Рагнара Лодброка, який нібито є нащадком самого Одіна.

Канадська акторка українського походження Кетрін Винник зіграла в ньому дружину головного героя - Лагерту. Дідусі і бабусі зірки родом з Західної України, а батьки народилися в Німеччині, а згодом емігрували в Канаду.

"Водолій"

Американський драматичний телевізійний серіал з Девідом Духовни в головній ролі. Його прем'єра відбулася в 2015 році, а в 2016 році серіал був закритий після двох сезонів.

Дія серіалу відбуваються в сімдесятих роках двадцятого століття в Лос-Анджелесі, коли одному з поліцейських доручають заплутану справу, пов'язану зі зникненням доньки відомого адвоката. Для того, щоб напасти на слід і хоч щось дізнатися про зниклу дівчинку, герой звертається до свого колеги, який працює під прикриттям в одній підліткової тусовці хіппі. Завдяки спільним зусиллям вони виходять на групу Чарльза Менсона, який збирає дітей на своєму ранчо для того, щоб пропагувати не тільки культуру хіпі, але також груповий секс і наркотики.

Дід Девіда Духовни емігрував в США з українського міста Бердичева, у 2014 році актор назвав себе в Твіттері українцем.

"Мотель Бейтс"

Серіал знятий за мотивами відомого фільму Альфреда Хічкока "Психо", який заснований на однойменному романі Роберта Блоха. "Мотель Бейтс" - це захоплююча і жахлива історія про Нормана і його матір, психічний розлад, гіперопіку і вбивство.

Віра Фарміга, яка виконала одну з головних ролей в "Мотель Бейтс", має українське коріння. Її батько народився в Україні, а виріс в Аргентині, і тільки в дорослому віці переїхав в США. Мама - донька українських емігрантів. Віра знялася у великій кількості фільмів і серіалів, за роль у фільмі “Вище неба” вона в 2010 році отримала “Оскар”.

"Американська історія жаху"

Молодша сестра Віри Фарміги - Таїсса знялася в чотирьох різних сезонах цього культового серіалу.

Серіал-антологія Райана Мерфі і Бреда Фелчака складається з різних жахливих історій, деякі з яких засновані на реальних подіях. Він дуже сподобався як критикам, особливо за акторський склад, так і глядачам.

"Ганнібал"

Американський телевізійний трилер каналу NBC. Це історія взаємин відомого психіатра Ганнібала Лектора і агента ФБР Вілла Грема. Разом вони полюють за підступним вбивцею і розгадують таємниці людської психіки.

В цьому серіалі знявся канадець українського походження, актор, музикант, продюсер і композитор Володимир Джон Кабрт.

Читайте також:

Голлівудська акторка Кетрін Винник прогулялася Києвом.

Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Анджеліну Джолі помітили з новим залицяльником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?