Анджеліну Джолі помітили з новим залицяльником
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліну Джолі помітили з новим залицяльником

Анджеліну Джолі помітили з новим залицяльником
Джерело:  online.ua

Зірку Голлівуду Анджеліну Джолі помітили в компанії нового залицяльника. Відомо, що акторка проводить канікули в Європі. Нещодавно вона насолоджувалася відпочинком у Франції, а зараз подорожує Італією. Джолі прогулялась Венецією з відомим французьким фотографом JR - в мережі зразу ж заговорили про їхній роман.

Джерело: Інстаграм-сторінка JR

Фанати обговорюють новий можливий роман Анджеліни Джолі

Іноземним журналістам вдалося дізнатися, що до Парижу Анджеліна Джолі прибула як пані посол доброї волі ООН, долучившись до проєкту ЮНЕСКО та косметичного дому Guerlain – Women for Bees ("Від жінок бджолам").

Окрім того, відомо, що акторка вирішила розділити свій відпочинок з трьома дітьми – Захарою, Шайло та Нокс.

Нещодавно роддина прибула до Венеції та зупинились у найдорожчому п'ятизірковому готелі міста.

"Якщо з нащадками зірка не фотографується, то з радістю позує для відомого французького художника JR. Як передає видання Gala, знаменитості познайомилися 2017 року на прем'єрі документального фільму "Обличчя, села". Фотограф виступив режисером стрічки", - йдеться в повідомленні.

Фото - instagram.com/jr

Відомий фотограф уже опублікував ексклюзивні світлини голлівудської зірки. У його об'єктив акторка потрапила під час обіду в елітному вагоні-ресторані та на борту водного таксі. Фотограф оприлюднив у мережі ще одну розвагу, яку розділив з голлівудською зіркою. У Венеції пара босоніж гуляла дахами старовинних будинків.

Фото - instagram.com/jr

"Для виходу в Італії акторка обрала вільну сіру сукню довжини максі з широкими рукавами та китицями на подолі. Під вбрання з металічним блиском Джолі підібрала чорну замшеву сумочку від Yves Saint Laurent і коричневі босоніжки на танкетці від Dolce & Gabbana", - пишуть ЗМІ.

Фото - instagram.com/jr

Фанати акторки переконані, що відомий фотограф - новий залицяльник зірки, однак припускають, що їхній роман не буде тривтаи довго.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?