9 українців потрапили до європейського рейтингу Forbes
Категорія
Технології
Дата публікації

9 українців потрапили до європейського рейтингу Forbes

9 українців потрапили до європейського рейтингу Forbes
Джерело:  online.ua

Американський Forbes нарешті оприлюднив новий рейтинг найперспективніших європейців - 30 Under 30 Euorope. Варто звернути увагу на те, що в цей список потрапили 9 українців. Що цікаво, більшість громадян України відзначені у категорії "Технології".

Джерело: Forbes

Що відомо про українців із рейтингу Forbes

Видання відзначило Лізу Дзюбу (29 років) та Ахмеда Сулеймана (29) - авторів сервісу Flawless App, який допомагає порівняти очікуваний дизайн програми з реальним у симуляторі, щоб можна було відразу вносити правки.

"Flawless App користуються розробники з Uber, Basecamp, Disney, eBay, Nike, Qiwi, Spotify і інших компаній", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, редакція видання відзначила співзасновників додатку Reface (який замінює обличчя на фото або відео зі збереженням міміки за допомогою штучного інтелекту) - Ярослава Бойка (28), Дениса Дмитрієнка (29) та Романа Могильного (29).

Також в рейтинг включили Інну Заіменку (29 років) - засновницю платформи A-Labisider для пошуку наукової інформації та літератури.

У категорії "Фінанси" опинився Сергій Герасимович, який є одним із засновників платформи EZ Blockchain, яка допомагає видобувачам нафти й газу перетворювати відходи виробництва в електроенергію та використовувати її для майнінгу криптовалюти.

До категорії "Соціальний вплив" потрапив Федір Сердюк (25) - співзасновник проєкту Fast, мета якого - навчання навичкам надання першої допомоги.

А до категорії "Мистецтво" увійшла Ольга Кравченко з Києва, яка разом із Кейтлін Фріц заснувала стартап Musemio, котрий використовує віртуальну реальність для освіти дітей у сфері культури.

Редакція Forbes звертає увагу на те, що середній вік усіх учасників списку 27 років.

"67% учасників є засновниками або співзасновниками бізнесу. Сукупно вони залучили більше 1 млрд дол інвестицій", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?