Абсолютно зайва конструкція. ГУР тримає інтригу щодо Кримського мосту — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Абсолютно зайва конструкція. ГУР тримає інтригу щодо Кримського мосту — відео

ГУР
Кримський міст

У Мережі з'явилося відео Кримського мосту від Головного управління розвідки. На узбережжі бачимо прапорець України і написані на папері слова “ГУР. Артан”.

Кримський міст під питанням?

У Головному управлінні розвідки Міноборони України заінтригували кадрами Кримського мосту, який з'єднує окупований півострів з Росією.

Пресслужба відомства опублікувала допис з черговим нагадуванням, що "сакральна" конструкція президента РФ Володимира Путіна є "абсолютно зайвою".

Відповідна публікація з'явилася 22 листопада на офіційній сторінці ГУР у Telegram.

Кримський осінній вітер і абсолютно зайва конструкція. Далі буде… – йдеться в дописі.

Також на відео можна помітити написані на папері на фоні українського прапору слова “ГУР, Артан”.

ГУР у Криму
Скріншот з відео

Спецпідрозділ “Артан” сформований офіцерами ГУР МОУ та добровольцями 1 червня 2022 року в Києві. Командир і деякі інші бійці спецпідрозділу «Артан» беруть участь у бойових діях з 2014 року.

Підрозділ названий на честь племені Артанців, які за легендою «вбивають всякого чужоземця, що приходить у їхню землю».

Місію спецпідрозділу найкраще розкриває гасло «Артану» – «Scimus, Invenimus, Delemus» (укр. Знаємо, знаходимо, знищуємо)

Атака на Кримський міст: що відомо

На Кримському мосту у ніч проти 17 липня пролунали щонайменше два вибухи. Вибухи сталися о 3:04 та 3:20. Чули їх у різних районах в Керчі. Є загиблі та постраждалі.

Російські Telegram-канали пишуть, що "впав" проліт мосту. До місця події намагаються під'їхати екстрені служби, однак на мосту виникли кілометрові затори, що ускладнює рух.

Місцева "влада" вже сформувала оперативний штаб у зв'язку з НП. Так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов закликав жителів і гостей окупованого півострова утриматися від поїздок через міст і з метою безпеки вибирати альтернативний маршрут через нові регіони.

Рух на мосту зупинено. Також не працює переправа через Керченську протоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?