Кримський міст закрили через ракетну небезпеку — що кажуть росіяни
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримський міст закрили через ракетну небезпеку — що кажуть росіяни

Кримський міст
Джерело:  online.ua

Російські канали пишуть, що були пуски ракет в бік півострова. 

Кримський міст закрили через ракетну небезпеку

В окупованому росіянами Криму знову неспокійно. Там лунає сигнал повітряної тривоги, а Кримський міст закритий для автомобільного транспорту.

Як зазначається в росЗМІ, в тимчасово окупованому Севастополі лунає повітряна тривога. Пишуть про ракетну небезпеку, через яку закрили Кримський міст. Російські канали пишуть, що були пуски ракет в бік півострова.

Повідомляється про роботу ППО в акваторії Чорного моря. Попередньо, Флотське ППО відбиває атаку, - пишуть в росЗМІ.

Винахідливість ЗСУ ставить під загрозу здатність РФ захистити Кримський міст

Розвідники наводять повідомлення віцепрем'єр-міністра РФ Марата Хуснулліна 14 жовтня, у якому йдеться, що пошкодження на Кримському мосту, які виникли внаслідок удару України в липні, нібито «були ліквідовані достроково».

Повідомляється, що незважаючи на те, що міст повністю функціонує, його використання залишається обмеженим через заходи, введені після першої української атаки в жовтні 2022 року, оскільки вантажівки та паливо продовжують перевозити поромами.

За даними звіту, Кримський міст залишатиметься для РФ «життєво важливою ланкою» в підтримці окупації Криму та російських військових на півдні України.

Розвідники підкреслюють, що зараз міст приносить значне навантаження на безпеку РФ, оскільки вимагає захисту у багатьох сферах, зокрема використання систем протиповітряної оборони та екіпажів, які могли б бути розгорнуті в іншому місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?