ЗСУ знищили стратегічно важливий для армії РФ міст Горлівка-Ясинувата — відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили стратегічно важливий для армії РФ міст Горлівка-Ясинувата — відео та фото

Міст
Джерело:  online.ua

Міст був стратегічно важливим для РФ, оскільки вони користувалися ним для забезпечення своїх військ та швидкого проїзду з Горлівки у Донецьк.

У Донецькій області ЗСУ зруйнували важливий для росіян міст

Важливий для росіян міст на трасі між окупованими Горлівкою та Ясинуватою Донецької області був зруйнований.

Так званий "мер" окупованого міста Ясинувата Дмитро Шевченко заявив, що міст нібито зруйнувати українські військові. При цьому українське командування поки не коментує ситуацію.

На опублікованих у мережі кадрах видно, що міст на трасі між Горлівкою та Ясинуватою повністю зруйнований. При цьому на відео чути вибухи та обстріли.

До слова, цим коротким маршрутом загарбники користувалися для відносно швидкого проїзду з тимчасово окупованої Горлівки до окупованого Донецька. Крім того, Ясинувата розташована поблизу Авдіївки, де окупанти посилили атаки останніми днями.

Що відомо про ситуацію в Донецькій області

У Донецькій області заявляють про те, що армія Російської Федерації розпочала наймасштабніший наступ на Авдіївку за всю історію війни.

Згідно з даними очільника Авдіївської МВА Віталія Барабаша, загострення на цьому напрямку фронту триває.

Дуже напружена ситуація. Третю добу не вщухають бої навколо міста, обстріли як по позиціях, так і по самому місту...Все витримали, всі позиції утримали, всі атаки відбили. Місцями навіть намагалися контратакувати, - розповідає він.

Віталій Барабаш звертає увагу українців та міжнародної спільноти на те, що це “найбільший наступ на Авдіївку за всю війну”.

Як повідомляє Генштабу ЗСУ, українські захисники продовжують відбивати атаки армії РФ на Бахмутському, Лиманському, Авдіївському Маріїнському, Шахтарському та Куп’янському напрямках.

95 боєзіткнень з російськими загарбниками відбулося протягом минулої доби.

На Бахмутському напрямку українські оборонці відбили атаки росіян в районі населеного пункту Андріївка Донецької області. Водночас Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, мали успіх в районах східніше Кліщіївки та східніше Андріївки Донецької області - йдеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?