Абсолютно незрозуміло. Данілов обурився через скандальну пропозицію НАТО щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Абсолютно незрозуміло. Данілов обурився через скандальну пропозицію НАТО щодо України

Абсолютно незрозуміло. Данілов обурився через скандальну пропозицію НАТО щодо України
Джерело:  online.ua

За словами секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова, він вважає "дивним вкидом" заяву одного з топ-посадовців НАТО, який висловився про можливість членства України Альянсі в обмін на відмову від окупованих Росією територій.

Джерело: "Єдині новини"

Данілов розкритикував скандальну пропозицію НАТО стосовно України

Секретар РНБО нагадує світовим лідерам про те, що жодна країна після Другої світової війни не проходила такі випробування, які зараз проходить Україна.

Звичайно, можна давати поради, сьогодні ще один діяч зробив заяву щодо наших земель. Доволі дивну, як на мене. Нам своє робити – виганяти ворога з нашої території. (Маю на увазі) заяву одного з клерків НАТО, який заявив, що нам треба розглядати питання поступу наших територій в обмін на членство в НАТО. Дивний такий вкид. Абсолютно незрозуміло, для чого це зроблено, - поділився своєю думкою з цього приводу Олексій Данілов.

Що важливо знати про скандальну ідею НАТО стосовно відмови України від своїх територій

15 серпня очільник апарату генерального секретаря НАТО Стіан Єнссен неочікувано для всіх заявив, що Україна може стати членом Альянсу в обмін на "відмову" від частини своєї території.

За його словами, таке важливе рішення повинен ухвалювати винятково український народ.

Представник команди Єнса Столтенберга також додав, що це лише один із багатьох варіантів розвитку подій.

На цьому тлі не можна не загадати про те, що глава держави Володимир Зеленський неодноразово попереджав міжнародну спільноту, що Україна ніколи не обміняє будь-який статус на свої території.

Він звернув увагу на те, що цю позицію "чітко знають партнери" України.

В ОПУ нову ідею НАТО жорстко розкритикували та назвали неприйнятною.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?