Подоляк відреагував на ідею НАТО щодо відмови України від територій
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк відреагував на ідею НАТО щодо відмови України від територій

Подоляк відреагував на ідею НАТО щодо відмови України від територій
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розніс вщент ідею представника НАТО про те, що блок, мовляв, може надати Україні членство в обмін на відмову від захоплених Росією територій.

Джерело: Михайло Подоляк

Подоляк розкритикував ідею НАТО щодо відмови України від територій

Розміняти територію на парасольку НАТО? Дивно. Тобто свідомо піти на програш демократії, заохочення глобального злочинця, консервацію російського режиму, знищення міжнародного права й обов’язкове перенесення війни на інші покоління, - написав представник ОПУ.

На переконання радника глави ОПУ, якщо Україні не вдасться завдати воєнної поразки РФ на полі бою, то Путін збільшить свої апетити т буде влаштовувати нові війни для розширення території країни-агресорки.

Михайло Подоляк також звернув увагу на те, що намагання керівництва НАТО зберегти світовий порядок і встановити "поганий мир" через тріумф Путіна не принесуть світу мир, але принесуть і ганьбу, і війну.

Це стосується будь-яких форматів нового "розподілу Європи", зокрема з парасолькою НАТО. То навіщо тоді пропонувати бажаний для Росії сценарій заморожування замість пришвидшення постачання зброї? Не треба заохочувати вбивць жахливими індульгенціями, - додав представник ОПУ.

Що відомо про нову ідею НАТО щодо членства України у блоці

Очільник апарату генерального секретаря НАТО Стіан Єнссен неочікувано для всіх заявив, що Україна може стати членом Альянсу в обмін на "відмову" від частини своєї території.

За його словами, таке рішення має ухвалювати винятково Київ.

Член команди Столтенберга також звернув увагу на те, що це лише один із можливих варіантів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?