Адель вперше показала фото з новим бойфрендом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель вперше показала фото з новим бойфрендом

Адель вперше показала фото з новим бойфрендом
Джерело:  online.ua

Адель викликала шок в інтернеті після того, як запостила в своєму Instagram фото з новим бойфрендом, спортивним агентом Річем Полом. Чутки про те, що ці двоє були парою, з'явилися ще в липні 2021 року, після того, як їх піймали разом на побаченні в Нью-Йорку.

Джерело: Instagram Адель

Хлопець співачки Адель - хто він

39-річний Пол народився 16 грудня 1981 року. Він професійно відомий як американський спортивний агент з Клівленда, штат Огайо. У 2012 році Пол заснував спортивне агентство Klutch Sports Group і з тих пір підписав контракт з декількома відомими зірками, включаючи Бена Сіммонса, Леброна Джеймса, Ентоні Девіса і Джона Уолла.

 Адель та Річ Пол (фото - instagram.com/adele)

Крім спорту, Пол також пише мемуари, які будуть опубліковані Roc Lit 101, видавничим підрозділом розважальної компанії Jay-Z Roc Nation.

«Lucky Me - це більше, ніж моя історія», - сказав Пол в заяві ще в березні. «Lucky Me» - це історія про кожноу чорну людину, яка росла, як я. Я хочу використовувати свою історію, щоб надихнути тих, хто живе цим, і навчити тих, хто цього не зробив. Я не можу сказати вам, що означає співпрацювати з моїм другом і наставником Jay-Z в цьому проекті. Книга називалася Lucky Me ще до того, як я поговорив з Джеєм, тому що його музика була саундтреком моєму життю».

Станом на вересень 2021 року невідомо, коли книга вийде у світ.

Що відомо про роман Адель і Річа Пола

За час своїх відносин пара раніше була помічена на публіці тільки один раз. Вперше їх побачили разом під час фіналу НБА (Національна Баскетбольна асоціація) 2021 року, коли пара сиділа біля корта під час п'ятої гри Phoenix Suns і Milwaukee Bucks.

Всього через кілька днів джерело повідомило PageSix, що ці двоє «[однозначно] зустрічаються» і зустрічалися «кілька місяців».

Хоча точна дата досі невідома, але схоже на те, що вони зустрічаються з початку 2021 року а 18 вересня співак опублікував фотографію з серцем, що свідчить про те, що вони офіційно зустрічаються.

Їхні стосунки виникли після того, як в березні 2021 року було оформлено розлучення Адель з Саймоном Конецьки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?