Тіна Кароль відреагувала на скандал навколо роману з Даном Баланом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль відреагувала на скандал навколо роману з Даном Баланом

Тіна Кароль відреагувала на скандал навколо роману з Даном Баланом
Джерело:  online.ua

В мережі продовжують активно обговорювати стосунки колишніх тренерів "Голосу країни" Тіни Кароль і Дана Балана, оскільки вони спровокували неоднозначні реакції глядачів. Чимало фанатів артистів досі не вірять у те, що між зірками справді був роман. Тіна Кароль нарешті вирішила прокоментувати гучний сканадал, який спалахнув навколо неї з Баланом. Вона стверджує, що почуття справді були.

Джерело: фан-клуб Тіни Кароль і Дана Балана

Тіна Кароль не приховує, що між нею та Даном Баланом були справжні почуття

Наразі зірка української поп-сцени Тіна Кароль перебуває в Казахстані в рамках промо-туру нового альбому "Красиво".

Артистка доволі часто зустрічається з фанами та дає відверті інтерв'ю на місяцевих телеканалах і радіостанціях. Нещодавно співачка була присутня в студії "Авторадіо" та зробила доволі відверту заяву про стосунки з Даном Баланом.

За словами Кароль, після скандального зізнання продюсера "Голосу країни" Володимира Завадюка їм з Даном Баланом довелося "відстоювати почуття". Її заяви та коментарі дали надію фанатам, що їхній роман не був фейком та імітацією заради піару та рейтингів телепроекту.

"Нам довелося разом відстояти наше ім'я, відстояти наших шанувальників, відстояти наші почуття. І я рада, що вся ситуація розрулилася і всі все зрозуміли. Подивимося, як доля скерує наші серцеві струни", - прокоментувала гучний скандал Тіна Кароль.

Співачка також звернула увагу на те, що "більш конкретної відповіді від неї не чув ніхто".

Шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана бурхливо відреагували на коментар артистки.

  • Вони були б прекасною родиною. Надіюся, всі ще попереду;

  • Чудово, що Тіна розповіла правду, коли вона так нам потрібна;

  • Навіщо приховували? Могли б давно бути разом, а інтриги тільки руйнують стосунки плітками і негативом. Будьте щасливі й здорові, бережіть одне одного, не втрачайте часу;

  • Ці почуття не приховаєш. Як я рада за цих закоханих, вони створені одне для одного.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?