Настя Каменських представила літній хіт "Красное вино"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських представила літній хіт "Красное вино"

Настя Каменських представила літній хіт "Красное вино"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонмом NK, 21 травня представила не лише довгоочікуваний альбом "Красное вино", а й кліп на однойменну танцювальну пісню. У новій відеороботі артистка постала у образі фатальної красуні та заспівала про нерозділене кохання.

Джерело: Ютуб-канал Насті Каменських

NK про кліп на пісню "Красное вино"

Співачка з радістю поділилася з шанувальниками довгоочікуваною прем'єрою. На особистому Ютуб-каналі Настя Каменських оприлюднила яскравий та чуттєвий кліп на трек "Красное вино".

"Я відкриваю вам своє серце й дарую всю багатогранність почуттів, які відчуваю. Нехай це відео занурить вас у незвичайну атмосферу пристрасті, жіночності та любові... Це відео про неї. Пристрасну, вільну та чуттєву жінку. Ту, яка всередині кожної з нас. Вона – саме втілення бажання. Її танець п'янить чоловіка сильніше, ніж вино, і розпалює в ньому полум'я пристрасті, з яким він не здатний впоратися. Вона розбурхує, манить і кружляє голову, немов терпке червоне вино. Все це втілилося в ідеальну картинку завдяки роботі найкрутішої команди. ", - прокоментувала свою нову роботу Настя Каменських.

Як фанати реагують на кліп та пісню Насті Каменських "Красное вино"

За словами шанувальників, нова робота співачки їх справді приголомшила - вони стверджують, що це новий літній хіт.

"Образ в чорному просто розкішний. А пісня... ой, відчуваю це хіт summer 2021; Нарешті! Ось це вже хіт! дуже органічно і візуал, і пісня! На жаль, все, що було до в Вашому сольному періоді не чіпляло, вибачте; хочу підтримати Настуню! Пісня кайф, відразу підспівувати хочеться ... Потап і Настя кращий творчий тандем. Дуже подобається, що в кліпі тільки ти і ці танци... ух, ПРИСТРАСТЬ; Бомба! Особливо текст! Хто автор?; Шикарний кліп та шикарна пісня; яка ж ти талановита", - коментують кліп шанувальники співачки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?