Адель з’явилась на церемонії вручення Brit Awards у сукні української дизайнерки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель з’явилась на церемонії вручення Brit Awards у сукні української дизайнерки

Адель з’явилась на церемонії вручення Brit Awards у сукні української дизайнерки
Джерело:  online.ua

Британська співачка Адель отримала три нагороди в головних номінаціях британської музичної премії Brit Awards 2022. На заході вона була вдягнута у сукню від української дизайнерки Мар’яни Сенчіної.

Джерело: Твітер посольства України у Великій Британії

Адель отримала престижну музичну нагороду в українській сукні

Артистка отримувала нагороду в номінації "Пісня року" за трек "Easy On Me" у сукні від української дизайнерки, яка кошту 25 тис грн.

Сама сукня оксамитового кольору, має відкриті плечі та розкльошений силует.

З гордістю спостерігали за Адель, яка отримала нагороду на Brit Awards 2022, у сукні від української дизайнерки Marianna Senchina», - повідомили в посольстві.

Адель отримала три нагороди артист року, альбом року та пісня року.

Хто така Адель

Адель — англійська співачка та авторка пісень. Вона є однією з найбільш продаваних музичних виконавиць у світі, продавши понад 120 мільйонів записів.

Після закінчення школи мистецтв у 2006 році Адель підписала контракт із XL Recordings. Її дебютний альбом, 19, був випущений у 2008 році і дві пісні з нього потрапили у п'ятірку найкращих синглів Великобританії - "Chasing Pavements" і "Make You Feel My Love".

Альбом став 8-кратним платиновим у Великобританії та потрійним платиновим у США. Адель була удостоєна премії Brit Award у номінації зірка, що сходить, а також премії Grammy за найкращого нового виконавця.

Що таке BRIT Awards

BRIT Awards — щорічна премія популярної музики Британської фонографічної індустрії. Вперше нагородження було проведено в 1977 році і започатковано як щорічний захід у 1982 році.

Це найвища церемонія вручення музичних нагород у Великій Британії, на церемонії були представлені деякі з найпомітніших подій у британській популярній культурі, як-от останній публічний виступ Фредді Мерк'юрі, протест Джарвіса Кокера проти Майкла Джексона тощо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?