Adobe дозволила редагувати PDF в браузері – як працює нове розширення
Категорія
Технології
Дата публікації

Adobe дозволила редагувати PDF в браузері – як працює нове розширення

Adobe дозволила редагувати PDF в браузері – як працює нове розширення
Джерело:  online.ua

Adobe Acrobat випускає нове розширення для браузера Google Chrome, яке дозволить додавати коментарі в PDF файли, розмічати, заповнювати і підписувати їх прямо з вікна браузера. Інтегрований міні-застосунок істотно розширює функціонал стандартного браузера, який, наприклад, не дозволяє редагувати документ.

Джерело: Adobe Blog

"Незалежно від того, чи є ви студентом, який робить нотатки на слайдах лекції, або викладачем, що дає відгук про завдання, додавання коментарів, позначок, малюнків, тексту і виділень в документи PDF виконується швидко і легко за допомогою розширення Acobat», - прокоментували оновлення в компанії.

Відкриття нової програми на комп'ютері або пошук веб-додатка для редагування PDF-файлів може викликати труднощі, особливо якщо ви поспішаєте. А вбудована за замовчуванням програма перегляду PDF у вашому веб-браузері має обмежену функціональність, дозволяючи вам тільки переглядати або завантажувати файли PDF.

“Нове розширення Adobe Acrobat для Google Chrome дозволяє без труднощів коментувати, розмічати, заповнювати і підписувати PDF-файли і багато іншого - прямо з вікна браузера”, - йдеться на сайті компанії.

Як активувати розширення на своєму комп'ютері

Завантажити розширення Adobe Acrobat можна на сторінці розширень в Chrome за цим посиланням. Після завантаження розширення, потрібно внести деякі зміни, вибравши його в ролі основного інструменту для перегляду PDF за замовчуванням.

Далі необхідно увійти з обліковим записом Adobe, Google або Apple, при цьому компанія вимагає від користувача вказати країну свого проживання і вікову категорію.

Після всіх цих нескладних маніпуляцій, користувач може користуватися більш зручною версією PDF в браузері, що дозволяє редагувати документ.

Повна версія пропонує більш широкий функціонал, але його можна отримати лише за допомогою платної підписки на Adobe Acrobat Pro DC. Повна версія дозволяє:

  • розбивати сторінки;

  • змінювати їх порядок в документі;

  • зберігати документи в інших форматах або захищати їх паролем.

Варто відзначити, що в цьому випадку обробка даних здійснюється в хмарі Adobe.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?