Аксьонов раптово відмовився святкувати 9 травня в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Аксьонов раптово відмовився святкувати 9 травня в Криму

Аксьонов раптово відмовився святкувати 9 травня в Криму
Джерело:  online.ua

Ватажок російських окупантів у Криму Сергій Аксьонов офіційно підтвердив, що на окупованому півострові цьогоріч не будуть проводити демонстрацію та парад, відповідно на 1 та 9 травня.

Джерело: Сергій Аксьонов, "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв

У Криму відмовились від проведення параду 9 травня

Органи влади Республіки Крим та міста-героя Севастополя ухвалили спільне рішення не проводити святкові демонстрації на 1 травня, ходи "Безсмертного полку" і військовий парад на 9 травня, - написав ставленик Путіна.

Він також уточнив, що таке рішення змушені були ухвалити з міркувань безпеки.

Варто зазначити, що лише день тому Сергій Аксьонов заявляв, що він та його посіпаки на півострові не бояться контрнаступу української армії, і не бачать у ньому для себе "катастрофи".

Фото - скриншот

Він також додав, що "противника все одно не можна недооцінювати".

Що цікаво, за словами "губернатора" окупованого Севастополя Михайла Развожаєва, "рішення про скасування військового параду на 9 травня в Севастополі - наразі не ухвалено". Окупант стверджує, що поки тривають консультації з командою Сергія Шойгу.

Не можна також не згадати про те, що декілька днів тому губернатори Бєлгородської та Курської областей РФ вирішили скасувати військові паради на 9 травня, щоб "не провокувати противника" скупченням військових і техніки.

Журналісти уже розкрили плани Кремля щодо "Параду перемоги"

Російський диктатор Володимир Путін все-таки наказав організувати та провести "Парад перемоги" на Красній площі в Москві 9 травня 2023 року, попри те, що його армія як ніколи близька до поразки у війні проти України.

Згідно з останніми даними, генеральну репетицію планують провести уже 7 травня.

Також зазначається, що російська влада уже відкрила акредитацію на парад для кремлівських пропагандистів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?