Аксьонов оголосив у Криму "високий рівень терористичної небезпеки"
Категорія
Україна
Дата публікації

Аксьонов оголосив у Криму "високий рівень терористичної небезпеки"

Аксьонов оголосив у Криму "високий рівень терористичної небезпеки"
Джерело:  online.ua

Як стверджує поплічник диктатора Володимира Путіна та так званий глава Криму Сергій Аксьонов, у тимчасово окупованому Криму оголосили "жовтий рівень терористичної небезпеки". Окупант звертає увагу на те, що його введуть не на всьому півострові, а в окремих районах.

Джерело: Телеграм-канал Сергія Аксьонова

У Криму оголосили "високий рівень терористичної небезпеки"

З метою забезпечення безпеки та антитерористичної захищеності Республіки Крим та її громадян на території низки муніципальних утворень та об'єктах республіки з 20:00 22 листопада 2022 року до 20:00 7 грудня 2022 року діятиме високий ("жовтий") рівень терористичної небезпеки, - заявив Аксьонов.

Ватажок кримських окупантів також підтвердив, що це рішення стосується територій міських округів Армянська, Джанкоя, Керчі, Красноперекопська, а також Джанкойський, Красноперекопський і Ленінський райони.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що "Жовтий рівень терористичної небезпеки" запроваджуюь на об'єктах так званих Міністерства транспорту, МінЖКГ, МОЗ, Міністерства палива та енергетики, Мінпромполітики і Держкомітету з водного господарства та меліорації Криму.

Як стверджує Аксьонов, ситуація в регіоні "повністю контролюється" і "безпека Республіки Крим, її мешканців і гостей у повному обсязі забезпечується силовими структурами та правоохоронними органами".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?