Alyona Alyona вразила відвертими фото в образі Бейонсе і Наді Дорофєєвої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona вразила відвертими фото в образі Бейонсе і Наді Дорофєєвої

Alyona Alyona вразила відвертими фото в образі Бейонсе і Наді Дорофєєвої
Джерело:  online.ua

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona продовжує тему бодіпозітіва і жіночої краси. Після випуску кліпу "Світ потребує краси" вона вирішила розвіяти існуючі стереотипи власним прикладом. Реперка зробила фотопародію на Надю Дорофєєву - на знімку Alyona Alyona постала топлес, а оголені груди прикрила газетою.

Джерело: Instagram Аlyona Аlyona

Аlyona Аlyona вдалося в точності скопіювати Дорофєєву. Також як і екссолістка гурту "Время и стекло" реп-виконавиця позувала на камеру без бюстгалтера, в білій кепці і сонцезахисних окулярах, правда, лежала не на пляжному шезлонгу, а в домашньому кріслі, і оголені груди прикривала не книжкою, а газетою "Сільські вісті".

"Коли красу не ховають за словами - я чую галас", - підписала фотопародію на Дорофєєву Alyona Alyona.

Але на цьому реперка не зупинилася. Вона також зробила фотопародію на Бейонсе. На фото зірка з'явилася в чорних мінішортах, майці і сорочці. Щоб доповнити образ, взула босоніжки на підборах, одягла сонцезахисні окуляри, а волосся зібрала в високий пучок - точнісінько, як на знімку у Бейонсе.

Реакція фанатів на відверті фото Alyona Alyona

Шанувальники реперки прийшли в захват від пікантних знімків, на яких свої принади вона не ретушувала фотошопом. Фото за кілька годин зібрало майже 45 тисяч лайків і кілька сотень коментарів.

"Молодець, красуня! Навіщо таку красу ховати ?; Яка ж ти класна) Нашу українську красу не сховати за словами)); Ви - приклад жіночності, мужності й оптимізму для багатьох жінок країни !; Ви робите дуже важливу справу; Ви смілива дівчина, Олена. Не кожна зможе так показати себе ", - коментують українці відверті фото Аlyona Аlyona.

На фотопародію відреагувала і Надя Дорофєєва.

"Моя хороша", - прокоментувала вона фото Alyona Alyona.

Alyona Alyona і бодіпозитив

На початку березня реп-виконавиця Alyona Alyona випустила кліп Світ потребує краси, ідеєю якого став бодіпозитив. У новій відеороботі співачка зазначила, що кожна жінка - прекрасна, незалежно від зросту, ваги і пропорцій. У кліпі реперки знялися дівчата різної зовнішності, які показали суспільству, що справжня краса буває різною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?