Американська корпорація Xerox остаточно залишає російський ринок
Категорія
Економіка
Дата публікації

Американська корпорація Xerox остаточно залишає російський ринок

Компанія Xerox

Xerox припиняє свою діяльність в Росії і передає бізнес місцевому керівництву шляхом продажу своєї російської дочірньої компанії. У березні 2022 року компанія призупинила постачання продукції до Росії.

Xerox йде з Росії

Американська корпорація Xerox, один із світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами, оголосила про те, що продає російську дочірню компанію місцевому менеджменту тв виходить із Росії.

Про це йдеться у заяві компанії.

У Xerox нагадали, що після початку вторгнення РФ в Україні обмежили свою діяльність у Росії.

Ці обмежені операції включали роботу лише з певними клієнтами та партнерами у повній відповідності з усіма санкціями. Зараз Xerox припиняє свою діяльність в Росії і передає бізнес місцевому керівництву шляхом продажу своєї російської дочірньої компанії, – заявили в Xerox.

Російські ЗМІ додають з цього приводу:

ТОВ "Ксерокс (СНД)" продовжить працювати як незалежна організація, найближчим часом змінить назву і не буде пов'язане з корпорацією Xerox.

Умови угоди не розкриваються.

Xerox призупинив постачання продукції до Росії

У березні 2022 року Xerox оголосив про призупинення постачання продукції до Росії.

Один із світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами Xerox призупинив постачання продукції до Росії.

Про це повідомив головний фінансовий директор компанії Ксав'є Хейсс.

За його словами, компанія відстежує зміну ситуації в країні та поінформована про загрозу потенційного вилучення активів російським урядом.

Хейсс зазначив, що російський підрозділ не виробляє виручку у великому обсязі, і компанія робить усе, щоб повністю відповідати запровадженим санкціям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?