Міжнародна компанія доставляє на окуповані території посилки через РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Міжнародна компанія доставляє на окуповані території посилки через РФ

Міжнародна компанія доставляє на окуповані території посилки через РФ
Джерело:  online.ua

Світовий лідер у галузі логістики DHL співпрацює з поштою Росії. Так, у тимчасово окупованому Маріуполі помітили вантажівку компанії.

Джерело: радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко

Що відомо про роботу DHL на окупованих територіях

Виявити скандальну діяльність міжнародного перевізника DHL дозволила випадковість. Так, на фотографії ДТП у Маріуполі помітили вантажівку компанії.

Виявляється, з принаймні частини країн ЄС можна надіслати посилку в Маріуполь через Росію, — йдеться у повідомленні каналу.

Як зазначив Петро Андрющенко, для того щоб посилка з ЄС надійшла у тимчасово окуповане місто, до назви Mariupol додають DNR RU. За його інформацією, відомо вже про кілька фактів такої доставки.

Точно так працює доставка з Іспанії, є факти посилок з Польщі, — зазначає радник міського голови Маріуполя.

Тож, як наголосили у повідомленні, "виникає логічне запитання" до міжнародних перевізників, які співпрацюють з поштою РФ.

У вас все ок? Нічого ніде не тисне?, — емоційно прокоментував Андрющенко.

Після деокупації Маріуполь потрібно буде відбудовувати "з нуля"

За його словами, російські військові готуються до захисту Маріуполя таким чином, щоб від міста нічого не залишилось.

Відбудуємо, головне повернутися додому, тому що Маріуполь — це люди. Вони знищують єдине, що залишилося після більшовиків, після нацистів — вулиці Куїнджі, Грецьку, Митрополітську — вони їх зносять. Перемелюють історичні артефакти разом зі сміттям, — зауважив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?