Британська преса вже поховала Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Британська преса вже поховала Путіна

Британська преса вже поховала Путіна
Джерело:  online.ua

За інформацією британських ЗМІ, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін або вже мертвий, або має померти незабаром.

Джерело:   Daily Star

Що відомо про стан здоров'я Путіна 

Представники британської розвідки МІ-6 повідомили журналістам, що кремлівський диктатор може вже бути мертвим, тоді як Москва замінила його на двійника і приховує смерть Путіна.

Російський лідер Володимир Путін, можливо, вже мертвий, оскільки джерела в МІ-6 стверджують, що його міг замінити двійник. Це слідує за інтенсивними припущеннями про здоров'я розпалювача війни, - зазначають журналісти видання.

Видання із посиланням на власні джерела у британській розвідці повідомляє, що Путін страждає через серйозну хворобу та вже міг померти, а наразі Кремль використовує його двійник і планує приховувати смерть.

Зокрема, журналісти припускають, що недавні виступи Путіна могли записати заздалегідь. Крім цього, на публічних заходах, таких як парад в Москві на 9 травня, міг бути присутнім не сам диктатор, а його двійники.

Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть буде зберігатися в секреті протягом декількох тижнів, якщо не місяців... Є також ймовірність, що він вже мертвий. Це неможливо знати. Вважається, що Путін використовував двійників у минулому, коли йому було погано, і Кремль може робити це зараз, - наголошують автори публікації.

Також повідомляється, що Путін керує високопоставленими чиновниками, які повністю до нього лояльні. Ці поплічники дуже бояться, що в разі смерті диктатора в Кремлі почнеться переворот, а російські генерали захочуть припинити бойові дії в Україні.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Смерть Путіна зробить їх безпорадними і вразливими, тому вони кровно зацікавлені в тому, щоб говорити, що Путін живий, хоча насправді все може бути навпаки, - зазначають журналісти.

Між тим журналісти видання The Washington Post підкреслюють, що від початку війни проти України Путін застряг між двох світів, невзмозі перемогти або визнати поразку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?