Влада невизнаного Придністров'я заявляє про нові провокації
Категорія
Події
Дата публікації

Влада невизнаного Придністров'я заявляє про нові провокації

Влада невизнаного Придністров'я заявляє про нові провокації
Джерело:  online.ua

Влада невизнанного Придністров'я заявляє про спроби групи невідомих осіб за допомогою коктейлів Молотова підпалити військомат та нафтобазу у Тирасполі.

Джерело: "МВС ПМР"

У Придністров'ї заявляють про нові провокації 

Представники так званого "МВС ПМР" заявляють, що приблизно о 4:15 ранку 13 травня поряд з нафтобазою у Тирасполі зупинилась автівка, з якої вийшов невідомий чоловік та кинув апальну суміш на територію нафтобази.

Після цього група невідомих також намагалась підпалити місцевий військомат. Одна з пляшок від удару відлетіла на тротуар, друга застрягла у ґратах вікна і почалася пожежа, яку швидко загасили.

За даними "МВС ПМР", машина була на іноземних номерах, але якої саме країни, не повідомляється.

На території Придністров'я у зв'язку з цими інцидентами розпочали операцію з пошуку авто. При цьому в підконтрольному Росії регіоні до 25 травня діє "червоний рівень терористичної небезпеки".

Між тим в наслідок одного з ракетних ударів армії РФ по Одесі  було пошкоджено пам'ятник архітектури - Воронцовський палац.

Внаслідок ракетного удару по Одесі вибуховою хвилею завдано шкоди пам'ятнику архітектури 19 століття - Воронцовському палацу. Вибиті шибки, постраждали елементи ліпнини, покрівля, - зазначив мер міста Геннадій Труханов.

Він додав, що хоче ще раз звернутися до міжнародної організації ЮНЕСКО щодо прийняття Одеси до списку Світової спадщини.

У той же час представники британської розвідки повідомили про провал наступу армії РФ на Донбасі.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Наразі російська армія докладає значних зусиль у районі Ізюма та Сєвєродонецька, намагаючись добитися прориву до Слов'янська та Краматорська. Її першочерговим завданням на цьому напрямку є охоплення українських військ у районі проведення операції Об'єднаних сил, відключення їх від підтримки чи підкріплення з боку частин на заході країни.

Російським військам не вдалося досягти будь-яких значних успіхів, незважаючи на концентрацію сил у цьому районі після виведення та передислокації частин з Київської та Чернігівської областей, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?