Аналітик Bloomberg вразив новим прогнозом щодо ціни Bitcoin
Категорія
Технології
Дата публікації

Аналітик Bloomberg вразив новим прогнозом щодо ціни Bitcoin

Аналітик Bloomberg вразив новим прогнозом щодо ціни Bitcoin
Джерело:  online.ua

Аналітик Bloomberg Майк МакГлоун звертає увагу інвесторів та трейдерів на те, що біткоїн та Ethereum можуть суттєво вирости в ціні після тривалого падіння у червні та липні. На переконання експерта, головна криптовалюта може досягти 100 тисяч доларів уже незабаром.

Джерело: Bitcoin Magazine

Аналітик Bloomberg розповів, що буде з ціною Bitcoin

Що важливо розуміти, в останньому випуску звіту Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI) МакГлоун анонсував старт росту цифрових активів.

"Біткоїн, схоже, знайшов підтримку біля позначки 30 тисяч доларів, так само як це було на 4 тисячах доларів на початку 2019 року. Ми бачимо паралелі з тими подіями та, судячи з усього, біткоїн цілком може досягти 100 тисяч доларів", – наголошує Майк МакГлоун.

Як стверджує аналітик, тривале перебування головної криптовалюти нижче 20-тижневої ковзної середньої очистило його від "слабких" покупців. Наразі наявні усі необхідні умови для росту ціни.

Чому біткоїн буде продовжувати рости

Експерти звертають увагу на те, що пропозиція біткоїна зменшується, адже з самого початку було передбачено, що його межа – 21 мільйон монет. Таке обмеження убезпечує криптовалюту від інфляції та навпаки сприяє росту ціни.

Окрім того, потрібно також врахувати фактор, що у світі все більше приймають біткоїн. Зокрема, Сальвадор зробив біткоїн офіційним платіжним засобом, а низка компаній дозволяють розплачуватися ним за товари та послуги.

"Біткоїн стає цифровим золотом, поки Ethereum розвивається як платформа для диджиталізації фінансів", - підкреслив старший стратег Bloomberg Intelligence.

Зазначимо, що станом на 10 серпня головна криптовалюта торгується близько 46 тисяч доларів, за даними CoinMarketCap. Свого історичного максимуму біткоїн досяг у квітні цього року – понад 63 тисячі доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?