Аналітик вказав на прихований сенс рішення Путіна щодо Тихоокеанського флоту
Категорія
Світ
Дата публікації

Аналітик вказав на прихований сенс рішення Путіна щодо Тихоокеанського флоту

Аналітик вказав на прихований сенс рішення Путіна щодо Тихоокеанського флоту
Джерело:  online.ua

Очільник Центру військово-правових досліджень, військовий експерт Олександр Мусієнко припускає, що рішення російського диктатора Володимира Путіна щодо приведення у бойову готовність Тихоокеанського флоту безпосередньо пов'язане з інтересами Китаю.

Джерело: "24 Канал"

Експерт розкрив плани Китаю щодо РФ

На переконання Мусієнка, перевірка російського Тихоокеанського флоту – це спроба КНР з'ясувати, як РФ оборонятиме майбутні китайські території, зокрема, від японців.

Експерт вважає, що це точно не є збігом, а вказує на процес укріплення дружби між офіційними Пекіном та Москвою.

Він також звертає увагу на те, що глава Міноборони КНР був одним із авторів оборонної співпраці з Москвою, за що й потрапив під санкційний удар Заходу.

Позиція Заходу щодо Китаю також буде трансформуватись і змінюватись, бо як би нам не хотілось видати бажане за дійсне і сказати, що Китай вплине на Росію, і вона завершить агресію, цього не буде. Було дуже багато заяв, але чомусь війна не припиняється, – наголосив Олександр Мусієнко.

РФ може отримувати від Китаю товари подвійного призначення

На переконання військового експерта, у дечому офіційний Пекін уже встиг перетнутися так звані червоні лінії.

Коли ми говоримо про постачання зброї, то маємо на увазі снаряди, боєприпаси, ракети тощо. Однак Китай може постачати Росії товари подвійного призначення.Росія під санкціями, у неї вичерпались ресурси, вони зменшили виробництво ракет, тепер це дефіцит, а тут український Генштаб говорить про те, що восени можуть бути обстріли, бо Росія збільшує виробництво ракет. Я думаю, що вони знайшли лазівку, звідки можна закуповувати ті матеріали та компоненти, що були в дефіциті, - підкреслив Мусієнко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?