Росія може стати колонією Китаю — глава ЦРУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія може стати колонією Китаю — глава ЦРУ

Росія може стати колонією Китаю — глава ЦРУ
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Центрального розвідувального управління США Вільяма Бернса, залежність команди диктатора Володимира Путіна продовжує стрімко зростати й насправді може мати дуже серйозні наслідки – країна-агресорка ризикує стати "економічною колонією" КНР.

Джерело: Sky News

Росія уже потрапила у залежність від Китаю

Як вважає глава ЦРУ, в окремих сферах РФ справді невпинно наближається до ролі "економічної колонії" Китаю, яка буде залежною від експорту енергоресурсів і сировини.

Вільям Бернс звертає увагу на те, що очільник Кремля власноруч штовхнув свою країну та свій народ на цей шлях.

Він також нагадав, що Путін та лідер Китаю Сі Цзіньпін заявили про свою дружбу і пообіцяли тісніші зв'язки під час саміту в Москві минулого місяця.

Чи варто Україні хвилюватися через співпрацю РФ та КНР

На переконання полковника ЗСУ в запасі, військового експерта Романа Світана, українцям можна більше боятися співпраці Росії та Китаю, адже офіційний Пекін втратив зацікавленість у допомозі країні-агресорці на полі бою, адже усвідомив, що Путін уже програв війну.

Світан також звернув увагу на те, що Москва та Пекін навіть встигли підписати новий договір, який передбачає неучасть Китаю у цій війні.

У ньому чітко вказано, що такого роду співпраця не спрямована проти третіх країн. Таким чином Пекін знайшов для себе "підтвердження" того, що він не брав участі у цій війні. Тепер можна говорити навіть про те, що КНР буде припиняти постачання Росії військової амуніції.

На переконання експерта, Китай більше не є небезпечним для України з військової точки зору.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?