Анастасія Приходько приголомшила відвертими історіями про себе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анастасія Приходько приголомшила відвертими історіями про себе

Анастасія Приходько приголомшила відвертими історіями про себе
Джерело:  online.ua

Українська співачка Анастасія Приходько вирішила поділитися з фанати кількома шокуючими історіями зі свого життя. Артистка відверто розповіла, що планувала змінити стать, а її татуювання на кистях приховують шрами від порізів.

Джерело: Інстаграм Анастасії Приходько

Анастасія Приходько поділилась відвертими історіями про себе

Анастасія Приходько вирішила озвучити 13 неочікуваних фактів про себе. Та серед них 3 були неправдивими, тому Приходько запропонувала прихильникам відгадати, що є правдою, а що ні.

Виявилося, артистка раніше вважала себе некрасивою та навіть огидною. Через це вона хотіла змінити стать й бути трансгендеркою.

Окрім того, Приходько зізналася, що її 16-річну одного разу сильно побили троє молодиків. Один із ударів ледь не став летальним – дівчина вдарилась скронею об цеглу та отримала струс мозку. Анастасію вчасно госпіталізували, однак через страх вона вночі втікла з закладу.

"Мене хотіли зґвалтувати в парку троє хлопців, коли я поверталася додому з подругою. Мої татуювання на кистях – приховують шрами від порізів", - розповіла українська артистка.

Окрім того, за словами зірки, у 2 місяці в неї виявили гемангіому, а тому терміново прооперували.

Анастасія Приходько не хоче приховувати від шанувальників, що в її житті було дуже багато моторошних ситуацій, що залишили слід у світогляді, а також виробили гостре відчуття справедливості.

"Я не люблю, коли ображають тих, хто не може за себе постояти. Але, повірте, я точно це вмію робити й більше ніколи не дам себе в образу. Крім того, я дуже тонко відчуваю біль тих, хто проходив у своєму житті важкі випробування! І захоплююся тими, хто не зламався!", – наголошує артистка.

Також нещодавно Приходько розповіла, що склала заповіт, коли була на 5 місяці вагітності. Вона дуже хвилювалась за себе та малюка. Зірка боялась, що пологи можуть не пройти успішно й вона залишить без мами двох дітей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?