Колишній Дженніфер Лопес відреагував на її роман з Беном Аффлеком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишній Дженніфер Лопес відреагував на її роман з Беном Аффлеком

Колишній Дженніфер Лопес відреагував на її роман з Беном Аффлеком
Джерело:  online.ua

Після нещодавнього розриву заручин із Алексом Родрігесом відома співачка Дженніфер Лопес вирішила відновити тісну "дружбу" із ще одним колишнім нареченим – голлівудськми актором Беном Аффлеком. Журналістам вдалося дізнатися, як рішення Джей Ло відреагував Алекс Родрігес.

Джерело: Mirror

Якою була реакція Родрігеса на пожвавлення начебто дружніх стосунків між Дженніфер та Беном розказав один із інсайдерів видання. Анонімне джерело розповідає, що він "шокований і приголомшений" тим, що його екснаречена та актор так швидко відновили стосунки, які закінчилася ще 17 років тому.

"Він шокований тим, що Дженніфер рухається далі. Він дійсно думав, що вони зможуть бути разом і спробують попрацювати над відносинами. Він намагався зв'язатися з Дженніфер і зустрітися з нею, але вона не має такого бажання", - заявив один із інсайдерів.

Що важливо розуміти, декілька днів тому Дженніфер Лопес та Бена Аффлека разом помітили в районі курорту Big Sky Resort в Монтані, США.

За словами амеиканських журналістів, у зірок лише дружні стосунки, які тривають останні 17 років після їхнього розризу. Однак дуже багато фанатів підозрюють, що возз'єднання "Бенніфер" (так називали пару у 2000-х) має романтичний характер.

Що відомо про історію кохання Джей Ло та Алекса Родрігеса

Зірки вперше підтвердили, що зустрічаються 4 роки тому. Вони регулярно відвідували разом світські події та публікували романтичні світлини у соцмережах.

Трохи пізніше Родрігес та Лопес вирішили жити разом. Що цікаво, Алекс має двох доньок від колишньої дружини Синтії Скертіс, а Лопес виховує двійнят від колишнього чоловіка Марка Ентоні.

У 2019 році Алекс Родрігес освідчився Джей Ло. До слова, о для Дженніфер Лопес шлюб із бейсболістом міг бути четвертим, а для Алекса Родрігеса – другим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?