Анастасія Приходько розповіла правду про стосунки з Меладзе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анастасія Приходько розповіла правду про стосунки з Меладзе

Анастасія Приходько розповіла правду про стосунки з Меладзе
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Анастасія Приходько продовжує запевняти, що не отримувала від продюсера Костянтина Меладзе умов співпраці, які мали сексуальний характер. Проте артистка вперше зізналася, що з колишнім продюсером у неї були не дуже хороші стосунки.

Джерело: "Світське життя"

Приходько розповіла про стосунки з Костянтином Меладзе

Українська виконавиця почала свою співпрацю з Меладзе після перемоги в російському вокальному проєкті "Фабрика зірок 7". Оскільки вона багато років спілкувалася з продюсером, то не змогла проігнорувата гучний секс-скандал, який нещодавно спалахнув навколо нього.

Анастасія Приходько заявила, що нещодавні висловлювання Ані Лорак обурили її.

"Нещодавно Ані Лорак заявила, що в роботі з Костянтином Меладзе були умови, що мали сексуальний характер. Співачка, яка вже тривалий час живе та працює в Росії зазначила, що це неприйнятні умови, які пропонували всім артистам і вони погоджувалися", - йдеться в повідомленні.

За словами Анастасії Приходько, особисто їй ніхто про такі умови не розповідав і в контракті їх не було.

"З Костянтином Меладзе в мене були не дуже хороші стосунки, проте вони не мали сексуального характеру", – вперше зізналася співачка.

Окрім того, виконавиця додала, що ніколи не була жертвою сексуальних домагань.

"Подивіться на мене. У кого повернеться язик щось мені пропонувати? Я ж можу й вдарити", - заявила артистка.

Що важливо розуміти, Анастасія Приходько розірвала контракт з Меладзе ще 12 років тому.

Коротко про секс-скандал із Констянтином Меладзе

Українська співачка Ані Лорак, яка живе і виступає в РФ, в ефірі російського шоу заявила, що колись Меладзе пропонував їй інтим в обмін на просування кар’єри. Інша співачка Ольга Полякова також згадала подібний випадок з Меладзе. Сам продюсер ці звинувачення поки не коментував.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?