Анджеліна Джолі відверто зізналася, чому більше не знімається у фільмах
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі відверто зізналася, чому більше не знімається у фільмах

Анджеліна Джолі
Джерело:  Vogue

Анджеліна Джолі протягом декількох десятиліть залишається однією з найяскравіших та найвідоміших зірок Голлівуду. Попри це акторка доволі довго не тішила своїх фанатів появою у нових фільмах. В інтерв'ю Vogue вона вперше розповіла, чому призупинила свою акторську кар'єру.


 

Анджеліна Джолі розкрила причину довготривалої паузи в акторській кар'єрі

Що важливо розуміти, востаннє голлівудська зірка з’являлася на екрані в ролі Тіни у фільмі "Вічні".

Усім шанувальникам Джолі запам'яталися її всі яскраві виходи на червоні доріжки в різних країнах світу.

Варто зазначити, що ці заходи акторка у більшості випадків відвідувала разом зі своїми дітьми.

Протягом останніх років Джолі дедалі більше часу приділяє режисерській роботі.

Що цікаво, попри свою успішну кар’єру, Анджеліна відверто зізнається, що у свої 48 років досі не може зрозуміти, хто вона та куди їй рухатися далі.

Думаю, я перебуваю в перехідному періоді як особистість. Останнім часом я відчуваю себе трохи пригніченою, начебто я була не сама собою протягом десяти років. Я не хочу вдаватися до подробиць, але мені потрібно було багато чого зцілити.

Анджеліна Джолі не приховує, що важливу роль у припиненні акторської діяльності відіграло її розлучення з Бредом Піттом, після якого вона довго психологічно відновлювалася.

Що відомо про розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітті

Вперше офіційно про проблеми у зірковій парі стало відомо, коли акторка подала заяву про розлучення: це сталося ще 7 років тому.

Варто зазначити, що судові процеси справді були довготривалими та завершилися лише у квітні 2019 року, коли подружжя офіційно розлучилося.

Не можна також не згадати про те, що Анджеліна Джолі з багатомільйонною аудиторією та фанатами зі всього світу багато разів публічно засуджувала вторгнення РФ в Україну.

Ба більше, вона неодноразово закликала допомагати Україні, а в травні 2022 року приїхала в Україні.

Голлівудська зірка завітала до Львова з гуманітарною місією та відвідала поранених дітей, переселенців і волонтерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?