Анджеліна Джолі приголомшила зізнанням про стосунки з Бредом Піттом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі приголомшила зізнанням про стосунки з Бредом Піттом

Анджеліна Джолі приголомшила зізнанням про стосунки з Бредом Піттом
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду Анджеліна Джолі дала нове інтерв'ю, під час якого розповіла про проблеми свого довгого судового процесу щодо опіки з колишнім чоловіком Бредом Піттом. Вона відверто зізналася, що побоювалась за безпеку своїх дітей, коли перебувала у шлюбі з актором.

Джерело: The Guardian

Ні для кого не секрет, що Анджеліна Джолі стала співавторкою книжки для підлітків "Знай свої права та вимагай їх" (Know Your Rights and Claim Them). Під час презентації книжки зірка вирішила відверто розповісти, якими були її стосунки з Бредом Піттом.

Анджеліна Джолі зізналася, що в їхній родині були випадки насильства

За словами акторки, будучи одруженою з актором Бредом Піттом, вона усвідомила важливість прав дітей. Журналіст попросив розказати, що ж насправді сталося, однак зірка відмовилися, оскільки "не може про це говорити" через судовий процес. Після цього представник медіа поцікавився, чи пов'язано те, що трапилося у шлюбі, з розлученням та звинуваченнями у насильстві - вона відреагувала на запитання ствердним кивком.

"Мені було потрібно немало зусиль, щоб опинитися у стані, коли я відчула, що повинна розлучитися з батьком моїх дітей. У певному сенсі це тривало десятиліття. Я багато чого не можу розповісти,– зізналася Джолі.

У неї також запитали, чи побоювалась вона за безпеку своєї родини та дітей, Анджеліна Джолі відповіла: "Так".

За словами зірки, вона була травмована та зламана через "жахливий" досвід, однак згодом додала, що вони з Бредом Піттом завжди будуть родиною.

Варто звернути увагу на те, що декілька місяів тому Анджеліна Джолі дала вказівку своїм юристам готувати докази щодо домашнього насильства з боку колишнього чоловіка. Голлівудська акторка обіцяла надати відео та показання очевидців, які готові підтвердити, що вона була жертвою домашнього насилля.

Окрім того, стало відомо,що що 19-річний Меддокс, син Джолі та Пітта, нібито дав свідчення проти батька, а також відмовився від його прізвища.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?