Анджеліна Джолі ткнула Сальму Гаєк обличчям у торт — кумедне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі ткнула Сальму Гаєк обличчям у торт — кумедне відео

Анджеліна Джолі ткнула Сальму Гаєк обличчям у торт — кумедне відео
Джерело:  online.ua

Нещодавно голлівудська акторка Сальма Гаєк святкувала свій день народження - їй виповнилося 55 років. На ювілей вона запросила рідних і друзів, серед яких була зіркова коліжанка Анджеліна Джолі. Остання приголомшила усіх присутніх сміливою та кумедною витівкою.

Джерело: Інстаграм Сальми Гаєк

Сальма Гаєк відсвяткувала ювілей в компанії друзів та Анджеліни Джолі

За словами американських журналістів, акторки так зблизились на знімальному майданчику фільму "Вічні", що Анджеліна Джолі навіть стала однією з головних гостей на дні народженні Сальми Гаєк. Зірці навіть доручили виконати курйозну мексиканську традицію – mordida.

Варто звернути увагу на те, що це кумедна частина святкування дня народження в Мексиці, коли іменинника штовхають обличчям у торт, а він кусає перший шматок. Судячи з усього, на таку витівку Джолі наважилася вперше.

Під вигуки гостей "кусай" (mordida) акторка на пару з братом Сальми Гаєк Самі ткнула подругу в невеликий тортик зі свічками та кокосовою стружкою. Реакція зіркової колежанки викликала в Анджеліни Джолі шалений сміх, тоді як інші вибухнули оплесками.

"Ми з братом намагаємося навчити Енджі, як робити мексиканську mordida", - прокоментувала кумедне відео сама Сальма Гаєк.

Як користувачі мережі відреагували на кумедне відео з Анджеліною Джолі та Сальмою Гаєк:

  • Давно не баличали Джолі такою щасливою!;

  • З Днем народження, моя улюблена акторка! Ти розкішна і неймовірна у цей святковий день!;

  • Джолі хоча б на один вечір забула про суди з Бредом Піттом;

  • У них нічого не вийшло, але ми їм прощаємо! З днем народження;

  • Дівчата, ви божевільні! Надіюся, ваша дружба буди тішити нас довго.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?