Анджеліна Джолі вперше показала фото дітей – мережа в захваті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі вперше показала фото дітей – мережа в захваті

Анджеліна Джолі вперше показала фото дітей – мережа в захваті
Джерело:  online.ua

Зоряна мама Анджеліна Джолі вирішила більше не ховати своїх дітей від шанувальників. Вперше вона опублікувала в соцмережі фото дочок - Шайло і Захари. Фанати актриси в захваті. Знімки менш ніж за добу зібрали кілька мільйонів переглядів.

Джерело: Instagram Анджеліни Джолі

За особистим життям і боротьбою за дітей Анджеліни Джолі з її колишнім чоловіком Бредом Піттом стежить практично весь світ. Актриса відчайдушно веде боротьбу за одноосібну опіку над синами і доньками, що вже котрий рік оскаржує в суді Пітт.

При цьому Анджеліна не любить поширюватися про виховання спадкоємців і тримає в суворому секреті все, що відбувається у них вдома. Західним інсайдерам вдалося дізнатися, що діти Анджеліни Джолі перебувають на домашньому навчанні і без зоряної мами не виходять на вулицю.

Сама актриса нещодавно також відкрила таємницю материнства і зізналася, що після розлучення з Бредом зазнає труднощів у вихованні дітей, але саме вони, за словами Джолі, і допомогли їй нарешті усвідомити, що бути ідеальною мамою неможливо.

На перших фото дочок, які Джолі показала публіці, відображені 15-річна Шайло і 16-річна Захара. Дівчата на знімках читають книги: Шайло твір "Темна леді" Акали, а Захара - "Самі блакитні очі" Тоні Моррісон.

"Кінець літнього читання. Це одні з наших улюблених книг в будинку. Хотілося б дізнатися про ваші", - написала актриса під фото дочок.


Донька Анджеліни Джолі - Шайло (фото - instagram.com/angelinajolie)

Донька Анджеліни Джолі - Захара (фото - instagram.com/angelinajolie)

Важливо відзначити, що Анджеліну турбує доля не тільки власних дітей, але і дітей з усього світу, які потрапили у важку життєву ситуацію. До речі, аккаунт в Instagram вона створила заради того, щоб привернути увагу всієї світової громадськості до проблем афганських дітей. На її сторінку за добу підписалися понад 7 млн осіб. Зараз аккаунт Анджеліни Джолі налічує 10,2 млн передплатників.

Діти Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі виховує шістьох дітей. Троє з них її біологічні діти, їх вона народила від колишнього чоловіка Бреда Пітта - 15-річна Шайло і 12-річні близнюки Нокс і Вівіан. Т

акож у сім'ї актриси троє прийомних дітей: 20-річний Меддокс, 17-річний Пакс з Камбоджі, 16-річна Захара з Ефопіі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?