Apple назвала точну дату виходу свого найамбітнішого гаджета
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple назвала точну дату виходу свого найамбітнішого гаджета

Apple

Apple оголосила дату старту продажів окулярів доповненої реальності Vision Pro. Попередні замовлення в США відкриються 19 січня, а повноцінні продажі почнуться 2 лютого. Незважаючи на чутки, перенесень не буде.

Apple назвала точну дату виходу свого найамбітнішого гаджета

Ціна не змінилася – пристрій оцінили в 3499 доларів. А точніше "від $3499" за версію на 256 гігабайтів. Це означає, що будуть й інші конфігурації з більшим об'ємом пам'яті, говориться у прес-релізі. 

Окрім самого Vision Pro, Apple також запропонує оптичні лінзи Zeiss за 99 доларів. А для людей з поганим зором передбачені рецептурні за 149 доларів.

У комплекті з гарнітурою: 

  • змінні ремінці для точнішого налаштування під себе;

  • спеціальні ущільнювальні подушки;

  • чохол;

  • фірмова ганчірочка для полірування екранів;

  • акумулятор, кабель та адаптер живлення USB-C.

Apple описує Vision Pro як "революційний просторовий комп'ютер, який змінює все". Новий пристрій розроблявся компанією більше ніж 7 років і по суті стане першим продуктом, на який не вплинув Стів Джобс.

Гарнітуру можна використовувати для перегляду фільмів, спілкування і роботи, а також для ігор. За словами компанії, в день запуску користувачам будуть доступні "сотні" ігор. Як все влаштовано – показано на відео нижче.

А через декілька місяців у Apple пройде весняна презентація, на якій повинні представити нові ноутбуки та планшети. Якщо вірити інсайдерам, iPad Pro отримають наймасштабніший апгрейд за останні 5 років.

Також до кінця 2024 року вийдуть ювілейні Apple Watch, які стануть по-справжньому революційними смарт-годинниками, оновлені iPad mini і AirPods 2 і 3 поколінь, які отримають Type-C замість Lightning. Ще у компанії в планах бюджетний ноутбук MacBook "для всіх". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?