Apple представила нове покоління MacBook та оновлений iMac — фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple представила нове покоління MacBook та оновлений iMac — фото

Apple
Джерело:  Apple

Компанія Apple представила низку новинок - серед них нове покоління ноутбуків MacBook, 24-дюймовий компʼютер-моноблок iMac на нових чипах.

Новий iMac від Apple 

Apple представила новий 24-дюймовий iMac із чипом M3, що робить моноблок потужнішим.

Завдяки ефективності кремнію новий iMac забезпечує величезний стрибок у продуктивності завдяки надзвичайно тонкому дизайну та спектру із семи яскравих кольорів.

Компанія зазначає, що iMac з M3 у 2 рази швидший за попереднє покоління з M1.

Він також оснащений великим дисплеєм Retina 4,5K з роздільною здатністю 11,3 мільйона пікселів і понад мільярдом кольорів, швидшим бездротовим підключенням і безперебійним використанням iPhone.

Новий MacBook Pro

Також компанія представила нову лінійку MacBook Pro, що включає нове сімейство мікросхем M3: M3, M3 Pro та M3 Max.

14- та 16-дюймові MacBook Pro з M3 Pro забезпечують ще більшу продуктивність і додаткову уніфіковану підтримку пам’яті, забезпечуючи робочі процеси для таких користувачів, як кодери, творчі особи та дослідники.

Моделі M3 Pro і M3 Max тепер також доступні в чорному кольорі з темним алюмінієвим покриттям.

Усі моделі MacBook Pro оснащені дисплеєм Liquid Retina XDR із на 20% яскравішим вмістом SDR, вбудованою камерою 1080p, звуковою системою з шістьма динаміками, батарея наутбука праціює до 22 годин.

У продажу новий MacBook Pro буде доступний з 7 листопада за ціною від 1599 доларів США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?