Армія РФ обстріляла Херсон. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Херсон. Є поранені

Херсонська МВА
Херсон

З самого ранку 31 грудня російська терористична армія атакує Херсон з повітря. “Прильоти” ворожих снарядів були у Корабельному районі міста. На даний момент відомо про сімох поранених.

Обстріл армією РФ Херсона триває

Російські війська зранку обстріляли Херсон, поранень зазнали троє людей.

Про це у Telegram повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Наразі відомо про трьох поранених у Херсоні внаслідок "братських привітань" з лівого берега. Чоловіки 52 і 55 років та 71-річна жінка ушпиталені з травмами різного ступеня тяжкості, – написав Мрочко.

За його словами, обстрілу зазнав Корабельний район міста.

За інформацією Офісу генерального прокурора, військові РФ обстріляли Херсон з артилерійської зброї. Тяжких поранень зазнав чоловік, який у момент атаки перебував на вулиці. Йому надають допомогу у лікарні.

Пізніше стало відомо, що кількість поранених унаслідок обстрілу Корабельного району у Херсоні зросла до семи.

По медичну допомогу звернулися ще двоє чоловіків. У обох контузія. На момент обстрілу Корабельного району Херсона з боку російських окупаційних військ близько 10.20 вони перебували в автівці, - написав Мрочко.

А потім оновив інформацію, зазначивши, що кількість поранених унаслідок ранкового обстрілу армією РФ Корабельного району Херсона знову збільшилася.

До медиків звернулися ще двоє чоловіків 48 і 71 років. Це вже семеро травмованих під час ворожої атаки на Херсон, – написав Мрочко.

Обстріл Херсонського вокзалу

26 грудня російські терористи обстріляли залізничний вокзал у Херсоні.

Внаслідок атаки загинув 29-річний працівник поліції Кіровоградської області.

Також в результаті обстрілу отримали поранення двоє працівників поліції Херсонської віком 34 та 38 років, й двоє цивільних віком 34 та 51 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?