Армія РФ продовжує атаки в районі Кліщіївки та Андріївки поблизу Бахмута — військові ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ продовжує атаки в районі Кліщіївки та Андріївки поблизу Бахмута — військові ЗСУ

Військові ЗСУ

Злочинна армія РФ продовжує спроби атаки поблизу Андріївки і Кліщіївки в районі Бахмута на Донеччині, намагаючись повернути втрачені позиції. 

Що відомо про ситуацію в районі Бахмута

За інформацією речника 3-ї окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, злочинна армія РФ безуспішно намагається повернути втрачені позиції в районі Кліщіївки та Андріївки поблизу Бахмута.

Наразі ворог сконцентрував штурмові дії на правому фланзі в районі Кліщіївки та Андріївки. Можна констатувати, що за останню добу було близько 15 спроб штурмових дій. Я вже не кажу про артилерію, авіацію і БПЛА… Однак жодних успіхів у них зараз немає, - повідомив військовий.

Він додав, що в районі Бахмута російські окупанти намагаються вести наступ щільними піхотними групами, а в районі Авдіївки застосовують більше бронетехніки.

Що відомо про переваги ЗСУ над окупантами в районі Бахмута

Бородін також підкреслив, що українські військові мають набагато кращі позиції, а ніж кремлівські військові злочинці.

У нас значно кращі оборонні позиції. Ворог б'є досить щільно артилерією, БПЛА та авіацією. У якийсь момент, коли вони вважають за потрібне, думаючи, що ми втомилися, пускають піхоту. Піхота здебільшого нічого не добивається і відходить назад - це все повторюється. Іноді, коли піхота підходить ближче, доводиться вступати в дуже сильні бої на рівні 50-100 метрів, але це вже рідкість. У більшості вона не доходить так близько. І так весь час повторюється. Це вже можна трохи назвати і позиційною війною на виснаження, - пояснює військовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?