Розпочався рекрутинг до ЗСУ — що важливо знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Розпочався рекрутинг до ЗСУ — що важливо знати

Міністерство оборони України
ЗСУ

13 листопада офіційно стало відомо, що Міністерство оборони разом з організацією Lobby X запустили проєкт з рекрутингу до лав Збройних сил України.

Стартував рекрутинг до ЗСУ: перші подробиці

Як повідомляє пресслужба оборонного відомства, відповідний договір уже підписали заступниця міністра оборони Наталія Калмикова й очільник Lobby X Владислав Грезєв.

Варто звернути увагу на те, що рекрутери будуть виконувати роботу в інтересах армії безплатно.

Детально дізнатися, які вакансії шукають у ЗСУ, можна за посиланням.

Окрім того, повідомляється, що команда МО проводить переговори з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Щоб взяти участь у проєкті рекрутингу, компаніям треба писати на електронну пошту.

За словами Наталії Калмикової, цей проєкт дасть можливість людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним.

Найближчим часом в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями, - додала вона.

Що про цей проєкт кажуть у Lobby X

Владислав Грезєв звертає увагу на те, що компанія Lobby X має великий досвід у пошуку кадрів для ЗСУ.

Армії потрібні люди різних професій – від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили, - наголосив він.

Як уже згадувалося раніше, 5 листопада очільник Міністерства оборони Рустем Умєров підписав наказ про затвердження Концепції військової кадрової політики до 2028 року, за якою головний акцент - задоволення потреб ЗСУ в людях.

Команда МО розраховує на те, що в Україні буде функціонувати дієва система рекрутингу ЗСУ професійним і вмотивованим особовим складом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?