Армія РФ будує нові лінії оборони у Запорізькій області та в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ будує нові лінії оборони у Запорізькій області та в Криму

Армія РФ будує нові лінії оборони у Запорізькій області та в Криму
Джерело:  online.ua

За інформацією мера окупованого армією РФ Мелітополя Івана Федорова, росіяни будують три нові лінії оборони на захоплених територіях Запорізької області. Зокрема, різні типи загороджень встановлюють на трьох напрямках.

Джерело: "Еспресо"

Що відомо про підготовку окупантів до контрнаступу ЗСУ у Запорізькій області 

Окупанти почали будувати три нові лінії оборони на тимчасово окупованій території Запорізької області. Перша лінія оборони проходить на кордоні Запорізької та Донецької областей. Все як завжди, окупанти риють окопи та розставляють протитанкові загородження. Другу лінію оборони вони почали будувати між Запорізькою та Херсонською областями. Третя ж лінія оборони будується окупантами між селищем Мирне та Терпіння, які знаходяться в 10 км від міста Мелітополь, - зазначив Федоров.

За його словами, дії злочинної армії РФ вказують на відсутність планів із проведення наступу у цих районах.

Навпаки, росіяни панічно готуються до оборони на тлі підготовки ЗСУ до контрнаступу.

Будівництво окупантами нових ліній оборони вказує на те, що в них немає жодних можливостей для якогось наступу. Вони готуються до оборони тимчасово окупованого Мелітополя. Однак я переконаний, що наші Збройні сили зможуть звільнити Мелітополь. Зараз в окупантів на тимчасово окупованих територіях тільки наростає паніка на тлі новин про наступ Збройних сил України, - підкреслив Федоров.

Росіяни намагаються підсилити оборону в Криму 

За інформацією видання  "Крим.Реалії", на сході анексованого півострову окупанти будують протитанкові бетонні споруди, відомі під назвою "зуби дракона". Цю лінію оборони окупанти планують встановити до узбережжя Чорного моря.

Видання, зокрема, зазначає, що будівництво укріплень проходить Ак-Монайському перешийку, що з'єднує Крим з Керченським півостровом.

Раніше "зуби дракона" вже проклали від Азовського моря до траси "Таврида", а тепер їх хочуть продовжити до Чорного моря.

У "Крим.Реалії" додають, що бетонні піраміди укладають у три ряди між селищем Приморське та селом Батальне.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?