Армія РФ хоче зробити подарунок Путіну до двох "сакральних" дат — розвідка
Категорія
Політика
Дата публікації

Армія РФ хоче зробити подарунок Путіну до двох "сакральних" дат — розвідка

Армія РФ хоче зробити подарунок Путіну до двох "сакральних" дат — розвідка
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвитку Вадим Скібіцький заявив, що попри успіхи ЗСУ на фронті, війна України проти РФ може тривати до зими.

Джерело: "Радіо Свобода"

Розвідка прогнозує, що війна може тривати до зими

На переконання українських розвідників, армія РФ буде робити все можливе, щоб протриматися якомога довше, оскільки попереду ювілей у Володимира Путіна, якщо він до нього доживе.

Вадим Скібіцький звертає увагу на те, що Кремль орієнтуються на "сакральні" дати. Одна з них – 11 вересня. Як відомо, що у цей день у країні-агресорці єдиний день голосування. І не виключено, що саме тоді проведуть референдум на територіях, які російські загарбники окупували.

Якщо ж з 11 вересня не "вигорить", то є ще одна кругла дата. Мовиться про 7 жовтня. Тоді диктаторові Володимиру Путіну виповниться 70 років. Тож не виключено, що до цього дня військові спробують зробити йому бодай якийсь подарунок, - заявив представник ГУР.

За словами Вадима Скібіцького, команда російського диктатора може покладати надії на початок зими. Офіційна Москва розраховує на те, що тоді почнуться морози, і це змусить Україну нарешті сісти за стіл переговорів.

Війну, яку він (Путін – ред.) хоче вести, вона буде довготривалою. Це людина, яка не хоче здавати свої позиції,– пояснив розвідник.

На переконання представника ГУР, активна фаза буде затягнутою й до цього потрібно бути готовими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?