Ми вже зламали хребет однієї з найсильніших армій світу — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вже зламали хребет однієї з найсильніших армій світу — Зеленський

Ми вже зламали хребет однієї з найсильніших армій світу — Зеленський
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звертає увагу на те, що ЗСУ уже вдалося зламати хребет однієї з найсильніших армій світу. Однак президент вважає найціннішим життя українських людей, наших військових, тому повернення територій до лінії розмежування 23 лютого 2022 року буде перемогою для України.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ОПУ

Зеленський заявив, що Україна зламала хребет армії РФ

Я вважаю, який би апетит не був у різних прошарків нашого населення, найцінніше - зберегти більше людей, військових. Це сміливі люди, які готові віддати життя. Вважаю, що це наша велика цінність і скарб. Як показав результат цього вторгнення. Тому.. не треба бути дуже жадібними на цей момент, хоч це і не до кінця справедливо. Тому що справедливість, коли ми заберемо все. Ніхто просто так нічого не віддає, але є земля, де вони зайшли і окупували, а є – де глибоко в деяких територіях, - наголосив Зеленський.

За словами президента, для української армії вийти на лінію, яка була до 24 числа (лютого - ред.) - це уже буде перемогою.

Все одно все повернеться. Ми зламали хребет однієї з найсильніших армій світу. Ми вже це зробили. І психологічно. Вони не стануть на ноги в найближчі декілька років. Але не забуваємо, що всі наші військові також хочуть жити, - підкреслив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський закликає усвідомити ціну кожного кроку на війні, а також цінність життя наших воїнів та цивільних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?