Армія РФ обстріляла Слов'янськ та Краматорськ на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Слов'янськ та Краматорськ на Донеччині

Армія РФ обстріляла Слов'янськ та Краматорськ на Донеччині
Джерело:  online.ua

Військові кремлівської окупаційної армії підступно обстріляли центр Краматорська на Донеччині. 

Джерело: Facebook-сторінка мера Краматорська Олександра Гончаренка

Що відомо про ворожий обстріл Краматорська 

Обстріл центра Краматорська. Пошкоджено багатоповерхівки та сквер. 4 поранених (1 - у важкому стані), - повідомив Гончаренко.

Наслідки обстрілів Слов'янська 

Кремлівська окупаційна армія завдала серію потужних ударів по центру Слов'янська. Внаслідок обстрілу постраждало декілька будинків.

За словами керівника Слов'янської МВА Вадима Ляха, під обстріл потрапили райони біля вулиці Барвінківській. Також окупанти вгатили по центру Слов'янська, а саме по вулиці Шевченка та вулиці Ботанічна.

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється, - зазначив керівник міста.

Що відбувається на Дніпропетровщині

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що сили ППО ввечері 26 вересня збили ворожу ракету в небі над Дніпропетровською областю.

Судячи з опублікованої фотографії, уламки ракети впали на відкритій місцевості. Про руйнування та постраждалих не повідомляється.

Представники корпорації "Енергоатом" зазначили, що від початку війни кремлівська армія пошкодила в Україні 349 об’єктів теплопостачання.

Внаслідок збройної агресії РФ на території України загалом уражено 349 об’єктів критичної інфраструктури у сфері теплопостачання:

  • 335 котелень (332 пошкоджено та 13 зруйновано);

  • 11 ТЕЦ (сім пошкоджено і чотири зруйновано);

  • 3 ТЕС.

Наразі держава фінансує роботи з відновлення Охтирської, Чернігівської ТЕЦ та системи централізованого теплопостачання у Кременчуці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?