В Маріуполі пролунали потужні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В Маріуполі пролунали потужні вибухи

В Маріуполі пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

Радник мера окупованого кремлівською армією Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про вибухи у місті та звуки стрілянини.

Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

Що відбувається в Маріуполі 

Андрющенко зазначив, що вибухи та стрілянину було чутно в Лівоборежному районі міста в 14:35 та в середині Маріупольського порту - близько 16.00.

Мешканці Песчанки (район біля порту) повідомляють, що стрілянина від кадирівців, - зазначив Андрющенко.

Кількість жертв ракетного удару окупантів по Первомайському на Харківщині зросла 

Внаслідок ракетного удару кремлівської армії по приватному житловому сектору у Первомайському загинуло семеро людей, серед них 15-річний підліток.

В результаті удару по приватному сектору Первомайського, який стався близько 13:30, загинуло 7 людей, серед яких 15-річна дитина. Трапились руйнування приватних осель, виникла пожежа у літній кухні на площі 20 кв.м., а також в автомобілі. Рятувальники 45-ї Державної пожежно-рятувальної частини локалізували пожежу о 14:45. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються, - повідомляють в управлінні ДСНС Харківської області.

26 вересня Первомайська і Куп'янська громади знову опинились під ворожими обстрілами.

Ворог обстріляв 2 населені пункти у Первомайській і Куп'янській громадах. Били реактивними системами залпового вогню із застосуванням заборонених касетних боєприпасів, а також важкої артилерії.

У Куп'янську внаслідок влучання цих боєприпасів загорілась будівля церковної школи та крамниця на загальній площі 500 кв.м.

Одна людина отримала поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?