Армія РФ планує розпочати наступ за ще одним напрямком на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ планує розпочати наступ за ще одним напрямком на Донбасі

Армія РФ планує розпочати наступ за ще одним напрямком на Донбасі
Джерело:  online.ua

За словами речника Оперативного командування "Схід" Сергія Череватого, окупаційна армія РФ готується розпочати наступ у напрямку Лиману на Донеччині.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про ситуацію на східному фронті 

Череватий зазначив, що схід України залишається епіцентром бойових дій, де окупанти зосередили найбільшу кількість сил.

Протягом доби кремлівські злочинці майже безперервно обстрілюють позиції українських військових та цивільну інфраструктуру на Донеччині з важкої артилерії, РСЗВ та танків.

Російські окупантинамагаються просуватись за трьома основними напрямками: Бахмутському, Авдіївськомуі зараз спробує проводити контрнаступальні дії на Лиманському.Українські військовослужбовці, під постійним шквалом вогню, проявляючи масовий героїзм, не дають ворогові прорвати нашу оборону й завдають йому системних втрат, - наголосив Череватий.

Речник ОК "Схід" зазначив, що лише протягом минулої доби українські військові ліквідували понад 50 загарбників окупаційної армії РФ та завдали поранень близько 80 російським військовим.

Так само й на інших напрямках ворогу не дають прорватись і системно його знищують. Цього ранку, за даними Генштабу, знищено 620 окупантів. Фактично щодоби ворог втрачає по батальйону, - підкреслив Череватий.

У той же час українські військові показали кадри знищення БТР окупантів під Сватовим на Луганщині.

Відео з місця події з'явилося у мережі. Як зазначив український воїн за кадром, російський БТР з окупантами знищено на межі Харківської та Луганської областей.

Одні в пакетах, одні залишилися брудними, там ще пакети. Така безславна смерть. Скоріше за все, вони в РФ вважаються зниклими безвісти, - зазначив український військовий.

На кадрах видно тіла російських загарбників та їхній знищений БТР. Деякі трупи вже спакували у санітарні пакети.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?