Армія РФ влаштувала масований ракетний обстріл Дніпра та Запоріжжя
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ влаштувала масований ракетний обстріл Дніпра та Запоріжжя

Армія РФ влаштувала масований ракетний обстріл Дніпра та Запоріжжя
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі та Дніпрі протягом ночі лунали вибухи через масовані ракетні обстріли цих міст кремлівськими окупаційними військами. 

Джерело: інформація від керівників ОВА

Що відомо про наслідки ворожих обстрілів Запоріжжя 

За даними ЗМІ, у Запоріжжі та Дніпрі чули звуки вибухів близько 00:58 години. Сталося це майже одразу після сигналу про ракетну небезпеку.

Обстріли окупантів на Дніпропетровщині 

У Кривому Розі ракета кремлівської армії Х-59 влучила у підприємство, що виробляє зернову продукцію та спричинила значні руйнування.

За словами керівника Криворізької ВА Олександра Вілкула, близько 20:40 ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу. Наслідки ракетної атаки: ракети Х-59 – одна ракета збита, інша влучила в об'єкт цивільної інфраструктури. Руйнування значні.

Також, за словами Вілкула, увечері ворог обстріляв Велику Костромку Зеленодольської громади – пошкоджено лінію електропередач.

Він додав, що попри постійні ворожі обстріли на всій ділянці фронту у криворізькому напрямку ситуація повністю контролюється ЗСУ.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що ворожі ракети, випущені окупантами по Дніпру, впали на житлові квартали.

Наразі відомо про трьох загиблих, серед них одна дитина. Ще п'ятеро поранені, зокрема 12-річна дівчинка. Її дістали з розбитого дому, де вона просто спала, коли туди прилетіла російська ракета, - констатував голова ОВА.

За словами Резніченка, також повністю зруйновані кілька приватних осель. Рятувальники продовжують розбирати завали - шукають людей. Є ймовірність, що там ще можуть бути і діти.

У місті пошкоджені понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхових. Понівечений ринок, автобуси, автівки та лінії електропередач, - зазначив Резніченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?