В Кремлі вигадали нові цілі для продовження війни проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі вигадали нові цілі для продовження війни проти України

В Кремлі вигадали нові цілі для продовження війни проти України
Джерело:  online.ua

За словами речника кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитра Пєскова, війна проти України продовжуватиметься і після проведення псевдо-референдумів на окупованих територіях. 

Джерело: росЗМІ

Кремль хоче захопити увесь Донбас

Пєсков цинічно і зухвало заявив, що кремлівська армія продовжить війну проти України до поки як мінімум не захопить всю територію Луганської та Донецької області у межах адміністративних кордонів.

Як мінімум те, що я вам можу сказати з абсолютною точністю, що не всі території "ДНР" ще звільнено. Ми говоримо про територію, яка знаходиться в межах 2014 року. Тому, як мінімум, потрібно звільнити всю територію "ДНР, - заявив речник кремлівського диктатора.

За словами Пєскова, бойові дії та захоплення територій продовжиться і після "входження до складу Росії" тимчасово окупованих територій України.

Між тим стало відомо, що так званий "керівник" самопроголошеної "ЛНР" Леонід Пасічник закликав Путіна розглянути питання про приєднання цієї території до складу РФ.

Шановний, Володимире Володимировичу, я звертаюся до вас від імені народу Луганщини! З урахуванням схвалення населенням республіки рішення на референдумі, прошу вас розглянути питання про входження "Луганської Народної Республіки" до складу Росії на правах суб'єкта Російської Федерації, - йдеться у заяві ватажка самопроголошеної псевдо-республіки.

Слідом за Пасічником до Путіна з відповідним проханням звернувся головний гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо.

Водночас, його заступник - зрадник України Кирило Стремоусов отримав в анексованому Криму російський паспорт.

Зазначимо, що вранці у російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що ватажки "ЛНР" та "ДНР" поїхали до Москви робити відповідні заяви.

У той же час, за інформацією представників Головного управління розвідки Міноборони України, командування кремлівської армії після серії гучних вибухів на території анексованого Криму вивела на територію РФ частину морських підрозділів та авіації.

Представник ГУР Вадим Скібіцький зазначив, що частина персоналу Чорноморського флоту РФ тепер знаходиться в Новоросійську, а авіацію розподілили по аеродромах на території Росії.

Ми не виключаємо, що окремі бойові кораблі, судна постачання будуть переміщені із Севастополя теж до Новоросійська. Щоб уникнути ударів, - підкреслює Скібіцький.

При цьому кількість угруповування не змінилася, а окупанти продовжують переміщати військові техніку, боєприпаси та особовий склад по Керченському мосту. Водночас РФ посилила протиповітряну оборону на півострові.

Скібіцький пояснив, що російські війська почали "ретельніше ставитися до таких понять, як терористична загроза, загроза з повітря, постійно відпрацьовують ці питання під час проведення навчань".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?