Над Запоріжжям та Дніпропетровщиною ППО збила російські ракети
Категорія
Україна
Дата публікації

Над Запоріжжям та Дніпропетровщиною ППО збила російські ракети

Над Запоріжжям та Дніпропетровщиною ППО збила російські ракети
Джерело:  online.ua

Ввечері 28 вересня над Дніпропетровською і Запорізькою областями було збито 4 з 5 російських ракет Х-59 з Су-35. У Кривому Розі повідомили про влучання.

Джерело: голови Запорізької ОВА Александр Старух, Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул

Вибухи у Запоріжжі

Голова обласної військової адміністрації у Запорізькій області Олександр Старух повідомив, що російські війська запустили ракети у напрямок Запоріжжя та двох сусідніх великих міст. ППО знешкодила їх.

У кожне місто завдяки нашим захисникам не долетіло щонайменше по дві ракети. Пишаємось героями! Вдячні за збережені життя та міста! – написав він.

Вибухи на Дніпропетровщині

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про успішну роботу ППО.

Військові з повітряного командування «Схід» збили над Дніпропетровщиною три ворожі ракети. Дві над Синельниківським районом, одну - над Криворізьким. Слава нашим захисникам.

Вибухи в Кривому Розі

Олександр Вілкул повідомив, що по Кривому Рогу завдана ракетна атака. Він закликав залишатися в укриттях і нічого не знімати.

Ввечері, близько 20.40, ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу. Наслідки ракетної атаки: ракети Х-59 - одна ракета збита, інша влучила в об'єкт цивільної інфраструктури. Руйнування значні. Триває ліквідація наслідків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?