Армія РФ втратила 50 тисяч солдат загиблими й пораненими – висновок Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ втратила 50 тисяч солдат загиблими й пораненими – висновок Британії

Армія РФ втратила 50 тисяч солдат загиблими й пораненими – висновок Британії
Джерело:  online.ua

Як стверджують британські військові, армія Російської Федерації втратила понад 30% наступального потенціалу наземних сил, що дає "абсолютну впевненість" українським Збройним Силам, що вони переможуть у війні. З такою заявою виступив очільник комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін.

Джерело:  The Guardian

РФ втратила 50 тисяч солдат загиблими й пораненимив Україні - Британія

Вони (Україна) абсолютно чітко розуміють, що планують повернути всю свою територію на умовах України, і вони бачать, що Росія потерпає від проблем – Росію, яка, за нашими оцінками, втратила понад 30% своєї наземної боєздатності, – наголосив Тоні Радакін.

За його словами, це означає 50 тисяч загарбників РФ, які загинули або були поранені у війні, втрату майже 1700 російських танків і майже 4 тисячі бойових броньованих машин, які належать Росії.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Росія почала це вторгнення з амбіціями захопити всю Україну, Росія мала амбіції захопити великі міста за місяць, Росія мала амбіції посіяти розкол і тиснути на НАТО – така Росія є викликом світовому порядку, Росія зазнає невдачі в усіх цих амбіціях, Росія є менш могутньою державою, ніж це було на початку лютого, – зазначив Тоні Радакін.

Як стверджують представники західної розвідки, втрати, які країна-агреорка зазнає з кожним наступом, справді масштабні. Ба більше, залишаються дуже серйозні питання щодо запасів російського озброєння і бойового духу. Іноземні аналітики сумніваються, що країна-агресорка зможе вийти на межі Донецької області у 2022 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?