Армія РФ завдала удару по житловому кварталу у Вознесенську на Миколаївщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала удару по житловому кварталу у Вознесенську на Миколаївщині

Армія РФ завдала удару по житловому кварталу у Вознесенську на Миколаївщині
Джерело:  online.ua

Спікер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук підтвердив повідомлення від очевидців та місцевих Telegram-каналів про потужний вибух в одному з житлових кварталів Вознесенська.

Джерело: Telegram-канал Дмитра Плетенчука

Що відомо про обстріл окупантами Вознесенська

Зазначається, що вибух у місті пролунав під час повітряної тривоги. Над житловими кварталами міста піднявся густий стовп диму.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

За інформацією Плетенчука, внаслідок обстрілу снаряд окупантів влучив у багатоповерховий житловий будинок. Через обстріл є постраждалі.

Що стало причиною частих вибухів на території окупованого Криму

За словами військового експерта Олександра Мусієнка, наразі ЗСУ дотримуються стратегії зі знищення складів з боєприпасами та засобів ППО. Саме тому на території Криму почастішали вибухи на військових об'єктах армії РФ.

На думку експерта, для кремлівської армії все складається вкрай невдало, адже ЗСУ вже знищили значну частину морської авіації Чорноморського флоту та більшість складів із боєприпасами.

За словами Мусієнка, знищення складів окупантів стає системним явищем, це демонструє прорахунки й те, що російські засоби ППО не є такими невразливими, як їх називає російська пропаганда, й те, що Крим не є "непідступним авіаносцем", яким його вважали.

Експерт переконаний, вибухи в Криму - не останні, там вони ще лунатимуть.

Наразі, зазначив він, збільшилася кількість парних вильотів українських літаків, що свідчить про те, що у них з'явилися додаткові можливості. А у російських військ спостерігаються проблеми з ППО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?