На території окупованого Криму продовжують лунати вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

На території окупованого Криму продовжують лунати вибухи

На території окупованого Криму продовжують лунати вибухи
Джерело:  online.ua

На території анексованого РФ Криму зранку 20 серпня продовжують лунати вибухи. На цей раз повідомляється про вибухи у Бахчисараї та селі Молочне Сакського району.

Джерело: Telegram-канал радника голови МВС України Антона Геращенка

Що відбувається в окупованому Криму 

Місцеві ЗМІ пишуть, що вибухи в небі "чути з усіх боків" та попереджають людей про те, щоб вони залишалися вдома якомога більше".

Telegram-канали поширюють інформацію, що за попередньо, вибухів було три, а в районі аеродрому нібито помітили клуби диму (фото виявилося фейковим).

Фото - Скріншот

У Західному Криму спрацювала система ППО. Ціль вражена. Постраждалих та пошкоджень немає. Наші військові чітко, професійно та ефективно виконують свої завдання, - заявив так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов.

Армія РФ влаштувала масований обстріл Дніпра

У Дніпрі протягом ранку українська ППО збила 4 ракети типу "Калібр", які окупанти випустили по регіону.

Крутий початок суботи від наших військових. Наша ППО збила над Дніпропетровщиною всі 4 ракети "Калібр", які росіяни скерували на область. Слава нашим військовим, - повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

У той же час очільник Міноборони країни-агресорки Сергій Шойгу цинічно заявив, що Кремль розв'язав війну проти України через нібито неприйнятні загрози безпеці Росії, створені українською владою.

Протягом восьми років київський режим чинив кричущі злочини щодо громадян ДНР і ЛНР. Загинули тисячі ні в чому не винних людей, включаючи дітей. Одночасно розпочалося військове освоєння української території Північноатлантичним альянсом. Київ взяв курс на вступ до НАТО. Все це створило неприйнятні загрози безпеці Росії, - заявив Шойгу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?