Британська розвідка спрогнозувала розвиток бойових дій у війні України проти РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка спрогнозувала розвиток бойових дій у війні України проти РФ

Британська розвідка спрогнозувала розвиток бойових дій у війні України проти РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією представників розвідки Великої Британії, протягом останніх тижнів ситуація у зоні бойових дій в Україні практично не зазнала суттєвих змін.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

ЗСУ зможуть переломити хід війни у разі контрнаступу

За прогнозами британської розвідки, ініціатива у війні протягом найближчих місяців перейде до тієї сторони, яка зможе провести вдалий наступ.

Зокрема, в Міноборони Великої Британії підкреслили, що протягом минулого тижня ситуація на фронті зазнала мінімальних змін.

На Донбасі після невеликих наступів з початку серпня російські війська підійшли до околиць міста Бахмут, але ще не прорвалися в населений пункт.

При цьому кремлівська армія не здійснює спроб для серйозного просування у Запорізькій області та на Харківщині.

На південному заході ні українські, ні російські війська не просунулися вперед на херсонській лінії фронту.

Проте все частіші вибухи в тилу російських військ, ймовірно, створюють навантаження на російську логістику і авіабази на півдні, - зазначають представники Міноборони Великої Британії.

Малоймовірно, що ситуація суттєво зміниться наступного тижня. Російські сили на даний момент, ймовірно, готові тільки до обмежених локальних атак, рідко за участю більш ніж роти військ.

У найближчі місяці ініціатива перейде до тієї сторони, яка зуміє створити віддані своїй справі, сили для наступальних операцій, які заслуговують довіри, - спрогнозували в Міноборони Британії.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?