Арреола поділився прогнозом на бій Усик — Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Арреола поділився прогнозом на бій Усик — Джошуа

Арреола поділився прогнозом на бій Усик — Джошуа
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський боксер Кріс Арреола озвучив свій прогноз на реванш непереможного українського чемпіона Олександра Усика проти британського бійця Ентоні Джошуа. Він нагадав усім про всі переваги нашого боксера.

Джерело: ESNEWS

Арреола вірить у перемогу Усика під час реваншу з Джошуа

На переконання американця, український чемпіон переможе Джошуа у наступному двобої. Кріс Арреола також відверто зізнався, що йому подобається, як українець працює на ринзі.

Думаю, що Усик переможе у реванші. Мені він подобається. Мені подобається, як Усик проводить бої. Він грамотно б'ється. Усик став більшим, але його все ще вважають дрібним боксером, – висловив свою думку американець.

Окрім того, легендарний боксер поділився очікуваннями щодо майбутнього реваншу Усик – Джошуа.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик (фото — facebook.com/Alexanderusyk)

Це має бути веселий бій. Джошуа мені здається людиною, яка боїться ударів. Він боїться знову пропустити, – додав Кріс Арреола.

Коротко про бій Усик — Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?