Промоутер Усика висунув умову для бою з Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика висунув умову для бою з Ф'юрі

Промоутер Усика висунув умову для бою з Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Промоутер чемпіона WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Олександра Усика (19-0, 13 КО) Олександр Красюк прокоментував можливість проведення бою українського чемпіона проти володарА титулу WBC Тайсона Ф'юрі (31-0-1, 22 КО).

Джерело: Tribuna.com

Чи планується бій Усика проти Ф'юрі

Олександр Красюк нарешті відреагував на чутки про те, що Ф'юрі має 30 днів, щоб домовиться про об'єднувальний поєдинок з Усиком.

"Бій Ф'юрі – Усик? І все можливо на рівні теорій. На рівні практики... У нас є контракт, у нас є дане слово, по-друге, це слово закріплено на папері. Тобто, у нас є зобов'язання перед Джошуа погодитися на реванш, якщо він цього хоче. Своє слово, особливо, що стосується реваншу, ми тримаємо. Мені пригадуються деякі випадки, коли боксери не давали реванш, незважаючи на те, що він був прописаний в контракті. Я про Ф'юрі - Володимир Кличко. Ми до такого діла не маємо",– наголосив промоутер Усика.

Окрім того, Олександр Карасюк закликав не забувати про санкційні організації.

"WBC – Ділліан Вайт, який вже 2,5 роки качає сходи: "Дайте мені бій за повноцінний титул". IBF – ще не призначила, був Пулєв, незабаром прилетить новий претендент. WBA – у нас вже є Хеленіус, його менеджер мені писав: "Ми готові битися". WBO – Джо Джойс. Вже є 4 людини в черзі. Зараз ми йдемо за планом, який намітили раніше і будемо балансувати, виходячи з обставин", – підсумував представник Олександра Усика..

Коротко про бій Усик — Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?